Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site.
Prin folosirea sau plasarea unei comenzi pe delissentials.ro va dati acceptul asupra termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

Termeni si conditii

Preambul

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Avand in vedere acestea si pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului delissentials.ro se recomanda citirea completa a documentului.

Delisentials.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Delissentials.ro este un magazin virtual, on-line si nu exista punct de desfacere („magazin fizic”).

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site. Facem eforturi pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate, dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. delissentials.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Definitii

Site-ul delissentials.ro este proprietatea Butoi Alexandru-Mihai Intreprindere Individuala, inregistrata in Bucuresti, Sector 3, Str. Becatei nr. 6A, nr. de inregistrare la Registrul Comertului F40/2633/06.05.2010, cod unic de identificare RO26885178, denumita in continuare Furnizor.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui magazin virtual va fi denumita in continuare Client.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul delissentials.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Comanda este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Furnizor si Client prin care Furnizorul este de acord sa livreze produsele din comanda si Clientul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.

Produse – orice produse de pe site care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor, Clientului.

Drepturi de autor

Continutul site-ului delissentials.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea Butoi Alexandru Mihai I.I. (denumita in continuare BAM) si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului delissentials.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul delissentials.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor delissentials.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: elena@delissentials.ro.

Confidentialitate

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa elena@delissentials.ro.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Butoi Alexandru Mihai Intreprindere Individuala (delissentials.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27620. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit si prealabil.

Termene si costuri de livrare

In urma lansarii comenzii, Clientul va primi in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare a comenzii. Daca acest email nu a sosit la dvs. va rugam sa verificati daca comanda s-a plasat corect si in caz contrar sa ne contactati.

In momentul plasarii unei comenzi trebuie sa fiti disponibil pentru a o primi, magazinul nostru nu rezerva produsele, comenzile se trimit imediat dupa pregatirea lor.

Termenul de expediere al produselor comandate, prin expediere intelegandu-se momentul in care comanda Clientului este predata de Furnizor curierului, se incadreaza in medie, intre 2 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Coletul va ajunge la dvs. in 24-48h din momentul preluarii de catre curierul rapid.

Termenele de livrare vor putea suferi modificari (intarzieri) datorita unor conditii neprevazute, intarzieri ce vor fi aduse la cunostinta Clientului de catre Furnizor in cel mai scurt timp de la producerea acestora. In niciun caz nu se poate imputa Furnizorului aceste fapte neprevazute.

De asemenea, in cazul in care Furnizorul primeste de la Client informatii/date incomplete si/sau eronate pentru facturarea si/sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de expediere a comenzii, acesta incadrandu-se intr-un termen de maxim 3 zile lucratoare.

Expedierea produselor se realizeaza prin curier rapid si nu este gratuita.

Costul expedierii produselor dintr-o comanda este de 16,66 lei.

Plata produselor se face exclusiv ramburs, in momentul primirii coletului.

Politica de returnare a produselor

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este reglementat in legislatia romaneasca de Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate, daca produsele au in cauza au fost comandate de catre Client, in calitate de persoana fizica.

Produsele comandate pe delissentials.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice începând din ziua la care intraţi dvs. (clientul) sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail (la adresa elena@delissentials.ro), înainte de expirarea perioadei de retragere. Independent de opţiunea aleasa pentru a ne informa ca doriti sa va exercitati dreptul de retragere, vă vom transmite fără întârziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere si alte detalii privind returnarea (adresa de returnare etc.).

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client conform legislatiei in vigoare. (Conform OG 34/2014 ”Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator.”).

In cazul retragerii, consumatorul trebuie sa returneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Furnizorul (delissentials.ro) accepta returnarea produselor prin orice firma de curierat rapid. Returnarea acestora prin serviciile Postei Romane nu este acceptata.

Nu vor fi acceptate colete trimise cu ramburs si/sau cu plata transportului la destinatar, plata transportului fiind suportata integral de catre client.

Produsele se returneaza in forma lor originala (sa aiba etichetele originale, accesoriile sa nu fi fost folosite) impreuna cu documentele ce le-au insotit (in original, daca se returneaza intreaga comanda, sau in copie, daca se returneaza partial o comanda) dupa completarea si transmiterea cererii de returnare si confirmarea primirii acestuia de catre delissentials.ro.

Este necesara folosirea unui ambalaj protector pentru expeditie. Produsele nu trebuie sa fie zgariate, deteriorate, sa nu le lipseasca, acolo unde este cazul, accesorii sau sa nu aiba etichetele intacte.

La primirea coletului vor fi verificate produsele pentru a se constata daca indeplinesc conditiile de mai sus, in caz contrar acestea putand fi refuzate sau valoarea produselor diminuata corespunzator, conform prevederilor legale.

Dacă alegeti sa vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., inclusiv costurile livrării (doar in cazul returnarii integrale a unei comenzi), fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

delissentials.ro lucreaza doar cu cont colector, neralizand operatiuni cash, astfel incat contravaloarea produselor returnate va va fi restituita prin transfer bancar, direct in contul dvs. bancar deschis in Romania. Impreuna cu confirmarea de primire a solicitarii de returnare, va vom solicita transmiterea urmatoarelor date necesare realizarii transferului bancar: NUME TITULAR CONT (preferabil numele pe care a fost realizata comanda), NUMAR CONT BANCAR (cod IBAN) si BANCA la care aveti deschis contul – scrise cu majuscule. Eventualele comisioane percepute de banca la care aveti deschis contul pentru incasarea contravalorii produselor vor fi suportate de catre dvs.

Dispozitii finale

delissentials.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului delissentials.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Site-ul delissentials.ro functioneaza conform prevederilor legale in vigoare. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.