Sa iti creezi un cont este destul de simplu si iti ia putin. Trebuie sa urmezi doar cativa pasi, pe care ii vei gasi detaliati in cele ce urmeaza. Îți recomand să respecti procedura de înscriere de mai jos pentru a te asigura că îți creezi cont doTERRA corect.

Oricum, daca ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau, ulterior acestuia, te poti baza pe mine, putand sa ma contactezi la numarul de telefon 0740051354 (am si whatsapp), pe e-mail la adresa: elena@delissentials.ro sau in mesageria Facebook.

1. Daca te-ai decis ca vrei cont, apasa aici.

2. Cand apare pe ecran imaginea de mai jos, alege limba preferata (din cele disponibile in lista)

3. Daca nu sunt deja selectate, selecteaza continentul mai intai si apoi tara. De exemplu, pentru Romania, intai selecteaza Europe si in urmatorul camp „Romania”, apoi apasa pe butonul „continuati”.

4. Selecteaza una dintre cele doua optiuni de inscriere si apasa pe butonul „continuati” din dreapta jos a paginii.

Nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri despre ce tip cont sa alegi. Daca optezi initial pentru un cont de „wholesale customer” iti poti schimba ulterior contul intr-unul de „wellness advocate” prin simpla apasare a unui buton. La fel, daca te-ai inscris initial ca wellness advocate, iar timp de un an nu ai inscris pe nimeni la randul tau, sistemul te va trece automat in statutul de „wholesale customer”. Simplu, nu?

5. In pagina urmatoare completeaza cu datele tale personale si adresa de livrare. Campurile marcate cu steluta rosie sunt obligatorii si trebuie completate. Daca adresa este prea lunga, scurteaz-o eliminand de exemplu scara sau etajul. Daca esti din Romania, la fusul orar poti alege alege optiunea cu Helsinki, Riga sau Cairo.

6. Asigura-te ca la Enroller ID si Sponsor ID este trecut numarul meu 8615714, iar cand ii dai verificare apare Bucur, Elena.

7. Alege si introdu o parola care sa includa intre 8 si 15 caractere (litere si cifre), din care cel putin o litera mare, o litera mica si o cifra.

 

8. Bifeaza ca esti de acord cu termenii si conditiile pentru aplicatia online si apasa pe butonul “Continuati”.

9. In urmatoarea fereastra poti alege si adauga in cos:

  • Fara taxa de inscriere, cu unul dintre pachetele de inscriere (Kiturile de Inrolare). Gasesti aici o lista a tuturor kiturilor de inscriere https://media.doterra.com/ro/ro/flyers/enrolment-kits.pdf sau
  • Cu taxa de inscriere de 20 euro plus TVA, caz in care selectezi din lista de optiuni populare Essentials Booklet + Enrolment Fee (Romanian) si apoi adaugi in cos ce uleiuri esentiale, blenduri, produse cosmetice sau suplimente alimentare iti doresti. Preturile afisate sunt deja reduse cu 25%.

10. Da click pe Vizulizare Totaluri pentru a vedea si verifica costul total cu TVA si transport.

11. Adauga informatiile pentru facturare si plata (card bancar sau ordin de plata – bank wire) si da click pe Procesati comand acum si Continuati.

12. Se va deschide o pagina securizata de plata unde vei introduce datele cardului tau. Dupa ce finalizezi cu succes plata, implicit s-a finalizat si crearea contului tau doTERRA si comanda a fost confirmata (verifica-ti emailul pentru ca sigur ai mesaje noi).

Felicitari si bine ai venit in echipa mea! 

Ca pas final, vei fi intrebat(a) daca doresti sa setezi o comanda LRP (Loyalty Rewards Program). Poti selecta nu si sa-l setezi ulterior sau da, ca sa-l setezi chiar atunci. Mai multe informatii despre LRP gasesti aici.