Topul meu 12 produse doTERRA in 2020

In luna ianuarie 2021 se implineste fix un an de cand am intrat in lumea doTERRA. Si cum anul calendaristic de-abia s-a incheiat, am zis ca ar fi un moment numai potrivit pentru a face un bilant si, de ce nu, un top al celor mai folosite si indragite uleiuri esentiale si produse doTERRA in familia mea in anul 2020.

Trebuie sa spun ca nu mi-a fost deloc usor sa ma limitez la Top 12. Initial am pornit in gand cu un top 10, insa pe masura ce inaintam in „analiza mea” mi-am dat seama ca 10 pozitii sunt prea putine pentru topul meu, iar 20 ar fi fost prea multe, asa ca am stabilit ca o duzina ar putea fi calea de mijloc. Asa ca dupa ce m-am gandit bine, am pus pe hartie, am sters, am regandit si scris din nou, am numarat sticlutele goale, am analizat comenzile de peste an, am ajuns, finally, la o concluzie, alias topul meu 12. Iata cum arata!

Au ratat „la mustata” intrarea in top uleiurile esentiale de Grapefruit, Portocala, Eucalipt, Paciulie si Ylang-Ylang, precum si amestecurile Peace, Motivate si Citrus Bliss.

Ramane de vazut cum va arata, prin comparatie, topul pe 2021. Pana atunci, insa, mai este, iar mie tare mi-ar placea sa aflu care a fost topul vostru.

Te-ar mai putea interesa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *